Εγκαταστάσεις
Καταστήματα
Σήμερα, η επιχείρηση διαθέτει εννιά καταστήματα λιανικής πώλησης, πέντε μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, ένα στις Μοίρες, ένα στην Ιεράπετρα, ένα στη Χερσόνησο και ένα στο Κοκκίνη Χάνι, ενώ μέσα στους σχεδιασμούς της είναι η επέκταση και σε άλλες περιοχές της Κρήτης.  Η πελατοκεντρική φιλοσοφία, η φιλικότητα του προσωπικού, οι συμφέρουσες τιμές, οι μοναδικές προσφορές και η συνεχή βελτίωση των προϊόντων με σύμμαχο την τεχνολογία αιχμής είναι πυλώνες που κάνουν τα καταστήματα Λιοντομήτσος να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα κρεοπωλεία. Σε όλα μας τα καταστήματα υπάρχουν προηγμένα συστήματα συσκευασίας που εξασφαλίζουν τη φρεσκάδα των προϊόντων και αποτυπώνουν με ευκρίνεια όλα τα στοιχεία ταυτότητας του προϊόντος, όπως:
1) Περιγραφή προϊόντος, προέλευση και τύπος συντήρησης
2) Ευρωπαϊκός κωδικός για τα προϊόντα Λιοντομήτσος
3) Ημερομηνία συσκευασίας
4) Ημερομηνία λήξης
5) Καθαρό βάρος
6) Τιμή κιλού
7) Τελική τιμή συσκευασίας.

Παράλληλα, στα καταστήματα Λιοντομήτσος προσφέρονται σε εβδομαδιαία βάση μοναδικές προσφορές σε προϊόντα κρέατος παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας τις πιο συμφέρουσες προτάσεις αγοράς κρέατος. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν αποκλειστικά από τα καταστήματα τα Τυροκομικά Προϊόντα Λιοντομήτσος, κατεψυγμένα λαχανικά και ψαρικά καθώς και βασικά είδη πρώτης ανάγκης. 

 

Εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος

Η επιχείρηση διαθέτει μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας, τυποποίησης και διανομής κρέατος στην Κρήτη συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ.. Η μονάδα βρίσκεται στο 7ο χλμ Γαζίου-Κρουσώνα, 20' έξω από το Ηράκλειο, στο Πετροκέφαλο, στην περιοχή Καντρί Καμάρα στον Κρουσώνα. Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα που πληρεί όλα τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής, όπως ISO 22000:2005, HACCP κτλ. Πρόσφατα μάλιστα επεκτάθηκε και ανακαινίστηκε έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψει ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση προϊόντων κρέατος. Στη μονάδα απασχολούνται συνολικά 50 μόνιμοι και εποχικοί πλήρως εκπαιδευμένοι επαγγελματίες. Ο εξοπλισμός του εργοστασίου παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής αλλαντικών και επεξεργασμένων προϊόντων κρέατος όπως λουκάνικο, απάκι, καπνιστή μπριζόλα, γύρο κ.λπ.

 

Τυροκομείο

Η οικογένεια Δ. Βαρδαλαχάκη έχει εδώ και τρεις γενιές αξιοσημείωτη δραστηριότητα και στο χώρο της τυροκομίας. Σήμερα έχει στην κατοχή της ένα από τα πιο προηγμένα τυροκομεία της Κρήτης με δυνατότητα παραγωγής εκλεκτών παραδοσιακών Κρητικών Tυριών, όπως μυζήθρα, γραβιέρα και κεφαλοτύρι, αποκλειστικά από αιγοπρόβατα που μεγαλώνουν και εκτρέφονται στους Καλούς Λιμένες, στο φυσικό περιβάλλον του Κρουσώνα και των γύρω περιοχών.
Η επιπλέον αναβάθμιση του Τυροκομείου Λιοντομήτσος ήταν ένας στρατηγικός στόχος για την επιχείρηση που πρόσφατα επιτεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία. Έτσι σήμερα τα τυριά μας παράγονται σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον απόλυτα κατάλληλο βάσει των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής.

Μάθετε περισσότερα για τα τυριά μας

 

Τηλεφωνήστε μας
E-mail
Ακολουθήστε μας
Επικοινώνηστε μαζί μας
espa