Ξύστε και Κερδίστε!

Ξύστε και Κερδίστε!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μπαίνουμε σε γιορτινή διάθεση προσφέροντάς σας ΞΥΣΤΑ που σας χαρίζουν πλούσια δώρα! Τώρα σε όλα τα καταστήματα ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ με κάθε 10€ εφάπαξ αγορών παίρνετε δώρο ένα ΞΥΣΤΟ.

1 στα 7 ξυστά κερδίζει!

Όροι Συμμετοχής

Διοργανωτής

Η δράση “Ξύστε και Κερδίστε” αποτελεί μια προωθητική ενέργεια της εταιρίας ΑΦΟΙ ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗ Ε.Π.Ε, Λεωφόρος Ίκαρου 74, Τ.Κ 71307, info@liontomitsos.gr, 2810243457 από εδώ και πέρα καλούμενης ως 'Εταιρία'.

Δώρα

Η εταιρία θα χαρίσει με τα ξυστά 5.000 δώρα στους καταναλωτές που θα αποκτήσουν τα τυχερά ξυστά με τα 3 όμοια αντικείμενα.

Τα δώρα της κλήρωσης δεν μπορούν να μεταβιβαστούν ή να παραδοθούν σε τρίτους. To αντίτιμο των δώρων δεν μπορεί να αντικατασταθεί με μετρητά ή με οποιασδήποτε άλλης μορφής ανταπόδοσης.

Όροι συμμετοχής

Οι υπάλληλοι της Εταιρίας δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην προωθητική ενέργεια. Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο παρόν. Στην προωθητική ενέργεια μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Τρόπος συμμετοχής

Σε όλα τα καταστήματα ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ με κάθε 10€ εφάπαξ αγορών, ο κάθε καταναλωτής παίρνει δώρο ένα ξυστό από τα ταμεία των καταστημάτων της Εταιρίας που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια. Για να κερδίσει ο συμμετέχων ένα από τα 5.000 δώρα, θα πρέπει το ξυστό του να αποκαλύψει τρεις όμοιες εικόνες του δώρου. Το ξυστό που δεν κερδίζει, αντίστοιχα, απεικονίζει 2 ή 3 ανόμοια αντικείμενα.

Επίσης, ο κάθε καταναλωτής έχει το δικαίωμα να αποκτήσει όσα ξυστά του αναλογούν με βάση τις αγορές που πραγματοποίησε από τα καταστήματα ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ.

Συμμετέχοντα καταστήματα της Εταιρίας

Τα καταστήματα ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ που μπορείτε να προμηθευτείτε τα ξυστά και συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής:

Μενελάου Παρλαμά 18, Γιόφυρο

Λεωφ. Ικάρου 74, Ηράκλειο

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 96, Ηράκλειο

Πατριάρχου Γρηγορίου & Βασιλείου Σμπώκου 69, Μασταμπάς

25ης Μαρτίου 16, Μοίρες

Μεραμβέλλου 2, Ιεράπετρα

Ν. Κρασαδάκη & Πλατάκη γωνία, Άγιος Ιωάννης Κνωσού, Ηράκλειο (Σύντομα κοντά σας)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματά μας θα βρείτε στο www.liontomitsos.gr/stores

Πολιτική προωθητικής ενέργειας

Η διαχείριση της Εταιρίας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης που υπάρχουν στο παρόν έγγραφο, ή και να ακυρώσει την προωθητική ενέργεια για οποιονδήποτε λόγο ή και χωρίς κανένα απολύτως λόγο, χωρίς καμία προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή.

Tέλος, η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Εταιρίας.

Τηλεφωνήστε μας
E-mail
Ακολουθήστε μας
Επικοινώνηστε μαζί μας